Vivien a reményteljes go-go girl annyira belejött a szolgáltatással egybekötött bulizásba, hogy két napig nem evett, inni viszont annál többet és gyakrabban. A remek diéta hozadékaként és a fárasztó hétvége zárásaként egy mentőautóban hagyhatta el a helyszint, eszméletlen állapotban. Azért a hazai fiatalok igazán tanulhatnának ettől a munka élharcosától, aki nem törődve a saját egészségével feláldozta magát a munka oltárán.

 

Lalival madarat lehetne fogatni, mert úgy néz ki összejön végre valami. Mónika este meglátogatja és a fiú biztosra veszi, hogy leszakíthatja a várakozás édes gyümölcsét. Párhuzamosan megérkezik Gábor, aki szeretne nála csövezni pár napot, mert ő is csak Budapesten tudja elképzelni a jobbik jövőt. Lali hamar felvilágosítja, hogy ingyen szállás szóba sem jöhet, mert nőt vár és a barátságnál mégis csak előrébb való egy jó kis numera. Gábor hiszi is meg nem is a kibúvót, de amikor meglátja a reménybeli becserkészendő vadat megértőnek bizonyul. Az este végül persze nem teljesen úgy alakul ahogy a felizgult amorozzo elképzelte.

 

Anikó szomorúan szembesül vele, hogy munkát kell vállalnia sürgősen, de egyelőre senki sem vevő átfogó képességeire. Kristófnak próbálja meg a bánatát előadni, de véletlenszerűen megjelenik Zsófi, aki ismételten felháborodik azon, hogy a lány a volt barátjával egy légtérben tartózkodik és mindennek lehordja. Egy kis vigasztalásképpen a fiú bulit rendez, ahol Szandi folyamatos törekvése ellenére Anikó meglehetősen népszerű lesz és így Kristófnak megint fílingje támad irányában, amit szeretne azon nyomban le is vezetni. A fekete szépség azonban visszautasítja, ami ha lehet még jobban feltüzeli a nagy kant. Előre várható, hogy a dolognak hamarosan lesz folytatása.

Vivien ájulásig, Anikó csak estig bulizott

Korábbi videók:

VV-Nádai Anikó szexel, majd repül

Anikó eddigi munkássága