Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csábítás mesterfokon, szex lesz az tuti

0 Tovább

Részeg tivornya, megérkezett VV Anikó





Elindult az évekre tervezett új műsor az RTL-en.  A várakozásoknak megfelelően egy kis részeg tivornyának is tanúi lehettünk az első részben. Az egyetlen ismert arc VV Anikó, aki jól hozza az elvárt figurát, olyan érzésünk volt mintha csak az egykori Valóvilágot néznék.

 

Azt se felejtsük el, amikor Anikó a kamerák előtt elégitette ki Szandikát, meztelenül zuhanyozott a nézők hatalmas örömére:


Anikó eddigi munkássága


Az alapsztoriban a fekete szépség felköltözik Szombathelyről, hogy új életet kezdjen Budapesten. Régi barátja Marci megígéri, hogy lakhat náluk, abban a modern kolóniában, ami a belváros egyik jobb állapotú régi bérházában székel.

A már ott lakók közé csak szavazás útján lehet bebocsáttatást nyerni és ezen a procedúrán nem is olyan könnyű túlesni. Van ugyanis egy másik aspiráns is, akinek szintén fáj a foga remek a lakhatási lehetőségre. Joe, a tulaj közben előadja a nap rossz hírét: ezentúl többet kell leperkálni az albérletért, mert válság van és mennek fel az árak, miért pont ő maradjon ki belőle.

A szavazás természetesen Anikó győzelmével zárult, így a lány teljes jogú tagja lett a kompániának. Indulhat is az ivászat, ami a szerkesztők várakozása szerint a későbbiekben is jelentős szerepet kap majd a történések alakításában.

A társaság később levonul bulizni és hamisítatlan pesti éjszakai jeleneteket produkálni. Ezért ne is várjunk olyat, hogy a múzeumok éjszakáján a műcsarnok nagytermébe érkeznek meg a félkába fiatalok.

Nos, elindult a csatorna reménybeli új zászlóshajója. A sorozattal, ha minden jól megy még nagyon sokat találkozhatunk. Azt majd meglátjuk, hogy ez mekkora élvezetet jelent majd nekünk. Bízzunk a legjobbakban. Amíg élünk remélünk.

.

Nézzük meg hogyan robbant be VV Anikó és miként bulizik a magyar 

11 Tovább

Regina hangjával kényezteti a pasikat

0 Tovább

Budapesten nappal is zajlik az élet

Rita, a raktár, meg az apuka

Regina még az utcán is telefonszexszel

Regina hangjával kényezteti a pasikat

0 Tovább

Regina még az utcán is telefonszexszel

0 Tovább

Éjjel-nappal Budapest

blogavatar

Éjjel-nappal Budapest. Az RTL legújabb kvázireality-je.

Utolsó kommentek