Vivien, akinek mindig fizetési nehézségei vannak go-go táncoslányként szeretné megerősíteni anyagi helyzetét. Így visszatér Budapestre, mert mégis csak a fővárosban fizetik meg legjobban a meztelenkedést. Anikót ugye az előző részben kihajították, mert összefeküdt lakótársa volt barátjával és ezzel persona non grata lett a bosszúálló lányok szemében. Ezért most a megürült szobát fel lehet ajánlani Viviennek, aki kijelenti, hogy azok az idők már elmúltak amikor gondot okozott neki a havi albérlet díjának a kifizetése. Napokon belül megkezdi a vetkőzést az egyik felkapott szórakozóhelyen így senki se aggódjon, lesz itt pénz annyi, mint a pelyva. A testi és a szellemi adottságai kétségtelenül meg is vannak ehhez a típusú munkához.

 

Eközben a lapátra tett Anikó Kristófnál ébred, aki befogadta pár napra az általa bajba sodort számkivetettet. Persze a fiú szállásért szeretne egy kis kompenzálást, elvégre villanyból is több fogy a szokásosnál, de ezúttal partnere egyáltalán nem vevő a vágyaira. Ezen a helyen is megvannak tehát a problémák, ráadásul Szandi is a falakon belül tartózkodik aki előtt szintén  nem ismeretlenek Kristóf matracon bemutatott kvalitásai.

 

Anikó tehát úgy dönt visszamegy a régi lakóhelyére és inkább bocsánatot kér, hátha lenne még esélye, hogy visszakapja a régi szobáját. Sajnos a mea culpa után kell szembesülnie vele, hogy volt társai azon melegében ki is adták a szobáját a reménybeli go-go táncosnak.

 

Ritának sem ártana már egy férfi ezért a jelenlévők nagy örömmel konstatálják, amikor este egy jóképű srác leszólítja. Marci az egyetlen, aki féltékenységi rohamot kap és hirtelen rájön, hogy mégis kellene neki a lány. Kis kerülővel megtörtént tehát a lángra lobbanás, aminek következményeként megcsodálhatjuk a sorozat második szexjelenetét Rita és Marci között.  Rita boldog, végre ez a remek fiú igazi nőként tekint rá. Nagy öröm ez. Nekünk is. Már csak azt várjuk mikor kezd Vivien a színpadon.

 

Vivien testi adottságai és Rita végre megkapta Marcitól a magáét:

 

Van aki az ágyban, van, aki a rúdon lesz boldog

VV-Nádai Anikó vetkőzni kényszerült

 Anikó eddigi munkássága