Egyelőre a vérszegény történet messze nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, de ez nem jelenti azt, hogy az évekre tervezett folyamot egy kis fanyalgás miatt rögtön leveszik a képernyőről. Most sorban jönnek a szokásos trükkök annak érdekében, hogy mégiscsak rávegyenek bennünket a napi fogyasztásra. Kezdetben érkezett a szokásos idősáv váltás, hátha a konkurens csatorna valamilyen furmányos fortélya az, ami elvonja a figyelmet a fontos eseményekről. Aztán a producerek konstatálni voltak kénytelenek, hogy még ez sem oldotta meg a problémát, mert reggelente a 6-os villamoson továbbra sem téma Nádai-VV Anikó erotikus kisugárzása, vagy az előző buliban, premier plánban rögzített sugárhányás.

 

 

Oké akkor nem marad más választásunk, be kell vetni a nagyágyút. Mostantól dugni kell gyerekek!

 

Innentől kezdve informális szinten már érdemes lesz követni a történéseket, mert azzal azért illendő tisztában lenni, ki, kivel, hányszor és milyen pozícióban.

 

Most két lehetőség marad csupán a jövőre nézve: vagy odaszegez bennünket a képernyő elé a hazacipelt transzvesztitával lefolytatott erotikus böffenet, illetve a leszbicsókkal és közös fürdőzéssel megspékelt jelenetek, vagy még VV Anikó és társnőjének pucér, ámde habos testének látványa sem tudja elfeledtetni velünk, a szomorú tényt: a történet olyan mértékben fárasztó, hogy nyugágy nélkül végignézni egyenesen önkínzás.

 

Na mindegy is, a legkellemesebb új részeket kiválogattuk azoknak, akik csak a lényegre kíváncsiak, a mazochisták meg úgy is látták már az egyre provokatívabb szexi jeleneteket.

 

Az első pajzán csomag a nézők kegyeiért 

Ez már tutira odaszögez bennünket a képernyő elé